اختلاف در رابطه جنسی

سلام همسر من به رابطه دهانی علاقه داره و من ندارم به نظرتون چیکار کنم که این موضوع مشکل ساز نشه چون مشکل ساز شده

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

‍ #سکس_دهانی ✴️تعریف؛ تحریک، مکیدن و لیسیدن آلت تناسلی زنانه یا مردانه توسط پارتنر . ✴️مهمترین نکته در این نوع سکس رعایت اصل دوسویه بودن رابطه و احترام به خواسته ها و انتظارات شریک جنسی است، اگر یکی از طرفین رابطه نه تنها از این عمل لذتی نمی برد، اصرار پارتنر به انجام آن رفته رفته حتی میل جنسی فرد را نیز کم کرده و حتی به بیزاری جنسی منجر میشود.لذا از هیچ یک از آنها نباید خواست چنین کاری را به زور انجام دهند. ✴️ بحث مهم بعدی رعایت اصل بهداشت و سلامتی است.ترشحات جنسی زنانه یا مردانه میتواند حاوی ویروسهای Bو Cو ایدز و...باشد و هنگام انجام سکس دهانی منجر به انتقال بیماری شوند فلذا این روش فقط باید با افراد مطمئن و بی خطر از نظر سلامت جسمی انجام شود و در صورت عدم اطمینان از کاندوم استفاده شود. همچنین توصیه علمی و شرعی آن است که از ورود ترشحات جنسی زنانه یا مردانه به داخل دهان خودداری شود. ✴️در مورد بیماریهای منتقله از راه جنسی در صورت زخم بودن اطراف دهان یا دستگاه تناسلی و تماس مستقیم این دو عضو باهم احتمال انتقال این نوع بیماریها بعید نیست. ✴️قبل از انجام سکس دهانی شستن ناحیه تناسلی با آب و صابون توصیه میشود.
رابطه جنسی دهانی به شرط توافق طرفین با رعایت بهداشت به منظور تنوع در روابط زوجین توصیه میشود، اما اگر از آن متنفرید اصلا به آن تن ندهید.