استفاده از مکمل بارداری در هفته 5

سلام خانوم دکتر من هفته ۵ بارداریم و یک ماه بعد جراحی واریکوسل همسرم باردار شدم ۸ ماه اقدام داشتم من ۳ ماه قبل بارداری پزشکم بهم قرص یدوفولیک داد الان بهم گفته ادامه بده درکنارش بهم قرص marinox peregna fem داده می خواستم بدونم این تقویتی با یدوفولیک مصرفش زیادی نیست و این که پزشکم بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داده ۲۰ عدد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است طبق دستور العمل وزارت بهداشت از هفته ۱۶ بارداری به بعد از این مکمل های ویتامینی استفاده کنید تا هفته ۱۶ بارداری مصرف قرص اسید فولیک یک میلی گرمی کافی است اگر مشکل لکه بینی و یا خون ریزی و سابقه سقط و هماتوم ندارید نیازی به استفاده از شیاف پروژسترون ندارید بهتر است با پزشک دیگری نیز مشورت داشته باشید  موفق باشید