جدایی و داشتن فرزند خوانده

سلام خسته نباشید من و همسرم ازدواج دوممون هست همسرم با زن اولش بچه دار نمی‌شدند و یک بچه ای رو آوردن بزرگ کنن ولی اختلاف پیدا می‌کنند و از هم جدا میشوند الان بچه منو به عنوان مادر پذیرفته یک دختر ۷ ساله هست الان دو ساله پیش منه و نمیدونه که همسرم پدر واقعیش نیست یا مادر قبلیش مادر واقعیش نیست چه زمانی باید این موضوع رو بهش بگیم؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز در اینکه این حقیقت باید توسط شما ‌‌و پدرش به کودک گفته شود شکی نیست به این دلیل که اگر کودک توسط اطرافیان ازین موضوع مطلع گردد اعتمادش را نسبت به شما از دست خواهد داد؛ بهترین زمان برای گفتن این حقیقت به کودک بین سن ۸ تا ۱۰ سالگی است. همینطور بهتر است این موضوع بعد از امتحانات خرداد و در شروع تابستان مطرح گردد تا کمترین آسیب تحصیلی را به کودک وارد کند. نکته دیگر اینکه در یک مکان آرام و ترجیحا بیرون از منزل توسط شما یا پدر و در صورت عدم امکان توسط مشاور در نزد شما مطرح شود. بهتر است ابتدا ببینید کودک خود اطلاعی از موضوع دارد یا به این موضوع شک کرده است یا خیر سپس با قصه گویی کودک را آماده کنید و بعد موضوع را مطرح کنید. به یاد داشته باشید که به هیچ عنوان از پدر و مادر اصلی کودک بدگویی نکنید و دلایل قانع کننده‌ای مثل فقر یا بیماری مادر را به عنوان علت سپردن کودک نزد شما مطرح نمایید. بعد مطرح نمودن موضوع امکان دارد کودک واکنش‌های هیجانی نشان دهد؛ احساسات او را بپذیرید و با همدلی کنید. توصیه می‌کنم از یک مشاور یا روانشناس حاذق در این مسیر کمک بگیرید. شاد و پیروز باشید.