مشاوره پیش از ازدواج

سلام ، پسری به مدت ده ماهه که خواستگار من هست ولی هنوز نامزد نکردیم به دلیل بیماری ناگهانی مادرشون هیچی طبق برنامه پیش نرفته و من واقعا هنوز مردد هستم که باهاشون ازدواج کنم یا خیر

اما چیزی که خیلی منو آزار میده اینه که همه اش دوست داره به من دست بزنه از روز اول کم کم اینکارو کرده اول با تنه هایی شروع شد که من فکر میکردم اتفاقیه اما با ادامه دیدارها ،از روی لباس دستمو میگیره یا لمسم می کنه اصلا مهم نیست کجا باشه

برای من خیلی سخته همیشه درحال اینم که بهش بگم این کارو نکنه من تا حالا که ۲۶سالمه حتی دوست پسر هم نداشتم واقعا از نظر روحی بهم میریزم ولی از طرف دیگه وقتی به جامعه نگاه میکنم فکر میکنم من عجیبم به خاطر همون همیشه فقط سعی کردم براش توضیح بدم که دوست دارم بعد از ازدواج لمسم کنه خیلی وقتا قبول کرده ولی وقتی میبینتم باز همون وضعه

خواهش میکنم کمکم کنید واقعا روم نمیشه با خانواده ام درمیون بذارم

در ضمن خواستگارم تا حالا با دختری نبوده ۳۰سالش هست و خیلی گرم مزاجه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم مهم این نیست که ادم های جامعه ما چه رفتار هایی دارند و یا چه ارزش هایی را در زندگی خود دنبال میکنند.هر انسانی منحصر به فرد است و باید با ارزش ها و جهان بینی خودش زندگی کند. پس از اینکه از مرز های خودتان با ایشان صحبت کنید به هیچ عنوان خجالت زده نباشید. در این موضوعی که مطرح کردید یا شما مرز هایتان را محکم و به درستی تعیین نکرده اید و یا ایشان احتمالا ادمی هستند که اگر مرزی برایشان تعریف شود باز هم از آن مرز عبور میکنند.پس در اولین دیدار خیلی محکم مرزهایتان را دوباره گوشزد کنید و ازاحساستان  زمانی که ایشان از این مرز ها عبور میکنند حرف بزنید و ذهن ایشان را شفاف کنید.اگر مشاهده کردید که ایشان باز هم به خواسته ی شما توجهی نکردند این موضوع را به عنوان یک علامت یا هشدار در نظر بگیرید. و حتما قبل از ازدواج از مشاوره پیش از ازدواج بهره بگیرید. موفق باشید.