دو سزارین با فاصله کم داشتم الان پنج ماه میگذره شکمم هنوز بزرگه و‌ پریود نشدم میخواستم بدونم چه رژیمی میتونم بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در زمان شیردهی به علت تغییرات هورمونی خانمهای شیرده ممکن است تا ۶ ماه یا حتی بیشتر پریود نشدند و نظم پریودی خانمها ی شیرده به هم می ریزد و این مسئله طبیعی است در زمان شیردهی رژیم های سخت توصیه نمی شود و برای بدن شما و نوزادتان  مضر می باشد   باید ورزش کنید و تحت نظر پزشک متخصص تغذیه رژیم غذایی مخصوص دوران شیردهی داشته باشید موفق باشید