سلام من هفته 5 بارداری هستم سونو دادم گفتن ساک بارداری به قطر 8 میلی و کیسه زرده تشکیل شده. توی سونو زده مقدار مختصری مایع آزاد در کلدوساک مشاهده شد. این یعنی چی؟ خطرداره؟ ممنون میشم جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکل جدی وجود ندارد بنابراین نگران نباشید شما زود سونوگرافی انجام داده اید باید ۳ هفته دیگر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.