مشکل داشتن با دوست قدیمی

سلام خسته نباشین ببخشید من یک دوست قدیمی دارم که دختره خیلی خوبیه ولی حساس و زودرنج اون مجرده و من متاهلم و ۵ ماه باردارم تو این وضعیتم خیلی نمیتونم زنگ بزنم و ببینمش و پیام بدم اون ازم ناراحته و گلایه میکنه میگه دلشو شکستمو ازم ناراحته و میگه نمیبخشم من براش توضیح دادم ولی اون قانع نمیشه یه عالمه هم عذرخواهی کردم نمیدونم چیکار کنم هم نگران این موضوعم که نبخشه حق الناس به گردنمه هم نگران بچمم که استرس براش خوب نیست به نظرتون من چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اصلا نگران نباشید. خداوند به اندازه‌ی توان انسان‌ها تکلیف می‌خواهد نه بیشتر.
وقتی نمی‌توانید، ناراحتیِ ایشان بی‌مورد است. به فکر بجا آوردنِ حق همسر و فرزندتان باشید و به خودتان فشار و استرس وارد نکنید. زیاده‌خواهی‌های دیگران، حق‌الناس نیست. ایشان باید شما را درک کند اما متاسفانه افراد زودرنج همیشه دوست دارند درک شوند.
موفق باشید و خداوند به شما فرزند سالم و صالح عطا نماید.