ارگاسم همزمان با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 373 بازدید 1 تبادل تجربه

شوهرم دوست داره همزمان باهاش از طریق واژینال به ارگاسم برسم ولی من نمیتونم نیازشو برآورده کنم میشه راهنماییم کنین باید چیکار کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، در خیلی اوقات ارگاسم همزمان امکان پذیر نیست و این دال بر اختلال یا مشکل در شما نیست، اما با این حال با پیش نوازی مفصل قبل رابطه یعنی در حدود ۲۰الی ۳۰ دقیقه و نیز تحریک همزمان کلیتوریس با دست ( توسط خودتان یا همسرتان) و اعمال تحریکات جنسی بیشتر شاید این امر در بعضی موارد امکان پذیر باشد، اما بهتر است خیلی روی آن فوکوس نکنید چرا که لذت س. کس تحت الشعاع این تفکر و خواسته غیر ضروری کم میشود.

تجربه شما

خب وقتی مرد همکاری نمیکنه و برای تحریک و پیشنوازی همسر وقت کافی نمیذاره فقط فکر لذت خودشونن باید چیکار کرد؟