نحوه برخورد با دانش آموز

سلام. یکی ازشاگردانم گفت من با مشاور مدرسه راحت نیستم و با شما راحت ترم و با گریه دلیل درست درس نخوندش رو گفت که پدر و مادر در حال جدایی هستند. پنج شش ساله مشکل دارن و ۱۶ ساله ازدواج کردند. مشاور هم رفتند. می خواستم بدونم نحوه برخوردم باهاش باید چه جوری باشه؟ البته من بهش گفتم شاید مشکلشون حل بشه و گفتم که درکش می کنم و اگر هم این اتفاق بیفته باید قوی باشه. شاید واقعا اون دو نفر دیگه نمی تونند کنارهم زندگی کنند. شاید این به نفع هر دو باشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز با توجه به اینکه شما آموزگار این دانش‌اموز هستید فرصت و امکان اینکه بخواهید کار تخصصی برای او انجام دهید ندارید؛ می‌توانید با اطلاع خود دانش‌اموز با والدین او ارتباط برقرار کنید و آنها را از تاثیرات تعارضات شان روی کودک خود مطلع کنید سپس آنها را به یک مشاور خانواده ارجاع دهید. در غیر این صورت فقط می‌توانید احساسات کودک را درک کنید؛ با او همدلی کنید و راه‌هایی را برای آرام کردن خود هنگام مشاجرات والدین به او آموزش دهید. شاد و پیروز باشید.