سپردن فرزند به مهد کودک

سلام من کارمندم و دختر یکسال و نیمه دارم که مجبورم بذارمش پیش عمه اش ولی جدیدا احساس می کنم شده صاحب اختیارش هرجا می خواد می برش حتی حمام بدون اینکه به من بگه منم می خوام بذارمش مهد ولی میگن مهد واسه بچه این سن مناسب نیست به نظرتون چکار کنم؟ه

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم چرا به جای اینکه مسئله را با خواهر شوهرتان شفاف کنید میخواهید بچه را به مهد بسپارید؟ شما مادر بچه هستید و حق دارید بدانید که جانشین شما چه رفتار هایی با کودکتان دارد و میتوانید از ایشان خواهش کنید که قبل از انجام کارهای مهم , که برای شما اهمیت دارد که در جریان آن باشید موضوع را با شما مطرح کند. اگر احساس دین میکنید میتوانید با خریدن هدیه برای خواهر شوهرتان این لطف ایشان را جبران کنید. اما در خواستن انتظاراتتان از ایشان شفاف باشید. شما مادرهستید و حق دارید که بچه تان را آنطور که میخواهید پرورش دهید.پس در تعیین این مرز ها محکم و شفاف باشید. مهد کودک در این سن گزینه مناسبی برای فرزندتان نیست. خوب باشید.