تنبلی همسر و تاثیر آن بر تربیت فرزندان

ما 13ساله ازدواج کردیم.و سه پسرداريم. همسرم مردسالاره، همش مثل یک مهمان درخانه رفتار ميکند. کوچکترین کار شخصيش را نيز من انجام میدهم.و اگر انجام ندهم به پسربزرگم که 10 سالشه، میگه انجام بده .اصلا برای من و بچه ها وقت نميگذارد. بسيار تنبل و بی نظم است.و میگوید کارخانه مال زن است من بیرون کار میکنم بس است. علی رغم ناراحتی من و غصه خوردنم، من کنار آمدم، اما نمی‌خواهم پسرام مثل پدرشان بشن. چون میبینم اونها هم تنبلی میکنن، راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم ما نمیتوانیم به دنبال تغییر همسرتان باشیم. ایشان سال ها با این سبک زندگی کرده اند و ایرادی در این مدل رفتاری نمیبینند. تا زمانی که خودشان به لزوم تغییر دادن این رفتار ها نیفتاده اند تلاش های شما خیلی ثمر بخش نخواهد بود. پس خودتان را اذیت نکنید. اما با وجود اینکه همانند سازی پسرها با پدرشان است شما میتوانید بر رفتار پسرانتان اثرات مثبتی بگذارید. به پسرانتان مسئولیت بسپارید و زمانیکه آن مسئولیت را به درستی انجام دادند آنها را تشویق کلامی کنید و از آنها قدردانی کنید . به آنها احساس لیاقت و قدرت بدهید از اینکه میتوانند کارها را به تنهایی و به درستی انجام دهند.چه کارهای خودشان را و چه کار هایی که شما از انها خواسته اید. به هیچ وجه کارهای شخصی انها را که خودشان قادربه انجام ان هستند را انجام ندهید. بیشتر کمک کننده باشید تا انجام دهنده و اگر اعتراضی کردند به انها بگویید که مطمئنم  خودت بهتر از من انجامش خواهی داد. با این الگوی رفتاری میتوانید اثرات مثبتی بر انها بگذارید. موفق باشید.