سلام وقت بخیر، پسرم ۲۳ بهمن ۱۶ ماهش تموم میشه،ولی فعلا را نمیره،از درو دیوار و مبل میگیره همه جا میره، از پله هام بالا و پایین میره، ولی وقتی دستشو ول میکنی زود میشینه،میترسه، خودم حس میکنم وقتی دستاشو ول میکنی،خودشو سفت نمیگیره، دکترم رفتم گفت باید بیاری سی تی اسکن ،چون دور سرش ۵۲ هست، البته ارثیه، چون عمو و باباشم دور سرشون زیاد بوده گویا، الان خیلی استرس دارم، میشه راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
مطلقا به حرف اطرافیان مبنی بر اینکه فلانی( که بعضا هم عمو و دایی و خاله و عمه هستند) هم اینجوری بود( دیر راه رفت، دور سرش بزرگ بود، دیر زبون باز کرد و...) توجه نکیند.
ما این حرف‌هارو از بیش از 90 درصد مراجعانی که دیر به ما مراجعه می‌کنن می‌شنویم. حواستان باشد گفتن دیر!!!
یعنی به واسطه همین صحبت‌ها دیر اقدام می‌کنند
دس در اولین فرصت ممکن به فوق تخصص مغز و اعصاب کودک مراجعه کنید و اگر مراجعه کردید مواردی رو که فرمودن انجام بدید.
از مواردی که گفتید به نظر میرسه تاخیر حرکتی کودک زیاد نباشه اما نیاز به پیگیری و توجه داره تا فاصله سن رشد حرکتی و تقویمی زیاد نشه.
با احترام