باز نشدن دهانه رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

من احتمال زایمان زودرس داشتم 2 بار پرولوتون زدم 2 ماه ایزوکسوپرین هیوسین دوفاستون وسالبوتامول. دردام 1 ماهه شروع شده بچه سرش تو لگنه ولی با اینهمه درد دهانه رحم باز نمیشه انقباض دارم بیش از یک هفته هست ولی فاصله اش ‌‌کم نمیشه از ابتدای بارداری تقریبا نزدیکی نداشتم و استراحت هم داشتم قرص پریم رزم 12 ساعته شیاف گذاشتم به جز درد کمر و دل و انقباض نامنظم هیچی فقط دیروز صبح مثل نشت آب داشتم ولی همون بود واقعا از درد کاذب خسته شدم چکار کنم که به باز شدن رحم کمک کنه؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارشناس فروش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول اینکه هفته چندم هستید؟ و دوم اینکه اگر احساس آبریزش داشتید حتما به پزشک جهت معاینه و بررسی از نظر پارگی کیسه آب مراجعه کنید.

در کل برای شروع درد، پیاده روی و ورزشهای مخصوص بارداری را انجام دهید. و تا هفته ۴۱ فرصت برای زایمان هست. (به شرط نرمال بودن همه چیز)

مصرف داروهایی که گفتید علت شروع نشدن درد نیست.

تجربه شما

سلام و عرض ادب وقت شما بخیر

37 و 5 روز به تاریخ آخرین پریودی

38 هفته و 4 روز به تاریخ سونو

امشب گفتند 1 فینگر باز شده دهانه رحم نرم شده البته قبلش هم پیاده روی کردم هم پله زیاد رفتم حداقل 100 تا