معده درد در هفته 23 بارداری

سلام خسته نباشید من هفته 23 بارداری هستم و خیلی شدید معدم درد میکنه انگار قلبم درد میکنه و به دست چپم میزنه سابقه بیماری معده ندارم داروی ضد اسیدم فایده نداره چیکار کنم دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام
درد معده در بارداری شایع می باشد به دلیل تغییرات هورمونی و ایجاد ریفلاکس ..حتما می بایست مراجعه به پزشک داشته باشید تا مسایل قلبی رد شود ودر صورت نیاز درمان مناسب درد معده انجام شود..‌وعده های غذایی کم حجم استفاده کنید و تعداد دفعات رو زیاد کنید از مصرف سیر و پیتز و ادویه جات و تدشیجات و سرخ کردنی پرهیز کنید