سلام من پسرم زیاد ویروس میگیره 21 ماهشه میتونم شربت آسماویت بدم بهش بعد اشتهاشم کم شده اون زینک داره یا باید جدا بدم بهش زینکو؟ قبلا آدزیر و مولتی ویتامین ویتان میدادم بهش بعد چقدر بدم بهش آسماویت آیا ضرری نداره براش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

Jسلام و درود    در فصل زمستان ماهی یک بار و در مجموع ۶ بار سرماخوردگی طبیعیه مخصوصا اگه بچه مهد کودک بره اگه بیشتر ازاین هست نیاز به بررسی داره   و دادن اون شربت ها معمولا کمکی نمیکنه