یبوست و بیرون زدگی مقعد

سلام آقای دکتر من دختر ۲۹ ساله هستم مجرد حدودا یک سال پیش لنفوم هوچکین گرفتم و شیمی درمانی کردم ۶ ماه طی این مدت که دارو میگرفتم چند روز اول یبوست های خیلی زیادی داشتم خیلی هم زور میزدم درد هم داشتم بعضی موقع ها با دستم واقعا مجبور بودم حالم خیلی خراب بود درد داشتم فقط می گفتم راحت بشم بعد چند روز خوب میشدم ولی همون موقع یه چیز تیز رو مقعدم بود بار اول رفت ولی یبوست میگرفتم دوباره می اومد دیگه الان همین طوریه کلا یه برجستگی مونده انتهای مقعدم درد نداره خون هم نمیاد لمسش  میکنم اندازه عدس  خودم می رم بهش دست میزنم ولی هنوز نرفته ازش میترسم حالا اگه همین طور بمونه مشکلی پیش نمیاد.بعضی موقع یبوست هم دارم چون همیشه استرس دارم .ممنون میشم کمک کنید خدا خیرتون بده .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. در بیمارانی که یبوست زیاد دارند مقعد زخم میشود، یعنی همان شقاق مقعد، شقاق مقعد اگر تکرار شود یا طولانی شود ، موجب ایجاد برجستگی گوشتی میشود. این برحستگی هیچ خطری ندارد اما با تکرار یبوست و شقاق ممکن است اندکی بزرگتر شود.