سلام چند سال پیش یکی از دندونهام رو عصب کشی کردم چند روزی که درد داره او پی جی انجام دادم دکتر گفت مشکلی تو ریشه نیست ولی دندونم همچنان چند روزیه که خواب و خوراک از من گرفته شکستگی نداره و روکش هم نداره 25 سالم هست

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام روز خوش معمولا دندان پس از درمان ریشه تا مدتی دردناک هست .می تونید با صلاحدید پزشکتون آمپول دگزامتازون تزریقی بزنید که به کنترل درد کمک میکند ولی اگر خوب نشد باید درمان ریشه تان دوباره انجام شود شاید کانال فرعی باقیمانده باشد.