سلام وقت بخیر من میخوام اقدام به بارداری کنم. یک مقدار استرس دارم سوختگی رو سینه که در سن ۶ سالگی اتفاق افتاده یعنی طوری که ظاهر نوک سینه نیست ولی با دقت بیشتر نوک سینه معلومه دکتر متخصص چه در کودکی چه در نوجوانی گفتن مشکل شیردهی نداری سوال من اینکه ممکن در دوران بارداری اون برآمدگی نوک سینه ایجاد بشه که برای مکیدن کودک بهتر بشه.ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
مشکلی برای شیردهی ایجاد نمی کند. تکامل نهایی پستان، در بارداری اتفاق می افتد و باعث برجسته شدن نوک پستان و تیره شدن هاله دور سینه خواهد شد.
همچنین نوک سینه داشتن ملاک شیردهی موثر نیست. مهم هاله قهوه ای رنگ دورپستان می باشد