سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم آیا این دو قرص یعنی دیان یا قرص های ایرانی

اگر با عرقیجاتی مثل کاسنی یا بید مشک مصرف بشن ممکنه این عرقیجات اثر قرص رو از بین ببرن؟

من تقریبا طول هفته ۲ لیوان عرقیجات مصرف میکنم

ممنون میشم درباره تداخلات برام توضیح بدین

من دوقلو ی یک ساله دارم و مجبورم قرص مصرف کنم.. استرس بارداری دارم میترسم😓😓😓😓😓

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بهتر است با متخصص طب سنتی مشورت نمایید، غالب داروهای پیشگیری با عرقیجات تداخل دارند.