عقب افتادن پریود

سلام من همیشه دوره های پریودم منظم هست و بین 26 تا 30 روز پریود میشم و از یک هفته قبلش هم درد در سینه و شکم و کمر را دارم این ماه 36 روز میگذره ولی هنوز پریود نشدم و هیچ درد و احساس پریود ندارم بی بی چک هم گذاشتم ولی منفی شده تنها تغییری که تو بدنم ایجاد شده جوش های زیادی که تو صورت میزنم و افزایش تپش قلب هست که قبلا نداشتم، ممکن باردار باشم؟ و لقاح دیر انجام شده باشه یا بتا پایین باشه که بی بی چک نشون نمیده؟ نیازی هست که آزمایش بارداری بدم یا منتظر بمونم که چه اتفاقی میوفته؟ ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.