سلام خسته نباشید من نزدیک یکسالو نیمه عروسی کردم واز زوز اولم اقدام به بارداری داشتم آزمایش تیروئید دادم مشکلی نداشت ولی ازمایش آنتی مولرین من 0/57 خواستم ببینم من میتونم مادر بشم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
 میزان آنتی مولرین هورمون شما پایین تر از حد مجاز است.همچنین از نظر اینکه همسرتان از نظر ناباروری بررسی شده یا نه به ما اطلاعاتی داده نشده.اگر تاکنون همسرتان تست ها و آزمایشات مربوط به مایع منی را انجام نداده لازم است تا ایشان نیز بررسی شوند.
به پزشک مراجعه نمایید تا تحت درمان دارویی قرار بگیرید.