دیابت و ضعیف شدن چشم ها

سلام و وقت بخیر. ببخشید من یه سوالی از خدمتتون داشتم. می خواستم بدونم ضعیف شدن چشم ها بر اثر بیماری دیابت با کنترل دیابت قابل پیشگیری هست یا اینکه حتی اگه دیابت با دارو و تحت نظر پزشک کنترل بشه ضعف چشم ها تا نابینایی ادامه پیدا میکنه؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام
وقت شماهم بخیر
منظورشما این هست که فکر میکنید همه افراد دیابتی در آخر نابینا میشوند یا اینکه چشمشون  آروم آروم ضعیف میشه؟
باید بهتون بگم که خیلی افراد دیابتی هستند که چشمشون حتی یک ذره هم ضعیف نیست و حتما افراد دیابتی نابینا نمیشود با کنترل کردن قند میتونیم از عوارض دیابت پیشگیری کنیم و منظور از کنترل کردن قند فقط خوردن داروها نیست بلکه فعالیت بدنی و رژیم غذایی مناسب در کنار دارو هر 3تا باهم قند رو تحت کنترل میگیرندو یک نکته اگر فرد دیابتی قندش بالا باشه میتونه برای چند ساعت (تا زمانی که قندش پایین بیاد) تاری دید رو داشته باشه.