بوی بد در قاعدگی دلیلش چیست؟

سلام دکتر

با عرض پوزش پنج یا شش ماهی هست که خون قاعدگی من بوی وحشتناکی میده و خیلی اذیتم میکنه. روزی چندین بار باید لباس عوض کنم از بوی بد.یک مدت هم قرص اهن مصرف میکردم. گفتم شاید به اون خاطر باشه. اما جایی هم خوندم که از علائم عفونت هست.

حتما باید به پزشک مراجعه کنم ؟

در حالت عادی علائم یا مشکلی ندارم که نشان دهنده عفونت باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بله نشان دهنده عفونت می باشد، بایستی ویزیت شوید تا درمان مناسب تجویز شود.