علت سقط جنین در هفته 6

سلام من هفته 6 بارداری هستم بتا تو اولین آزمایش که روز 38 پری بود 77 و بعد دو روز 110 شد و امروز بعد 4 روز دوباره دادم که جوابش فردا حاضره ولی بعد از آزمایش یهو دچار خونریزی شدید کاملا مثل پریود شدم دکترم مسافرت هست تلفنی گفتن سقط کردی آخه چرا یهو ؟ دلیل سقط یا با پایینم چی بوده؟ چیکار میتوانم بکنم تا دو روز دیگر که دکترم بیان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام كاری نميشه كرد باید يک سونوگرافی بدهيد در صورت باقی ماندن بقايا به يک بيمارستان مراجعه كنيد علل سقط زياد هستند