تحریک سینه در بارداری

باسلام من هفته ۱۹هستم.خواستم بدونم تحریک سینه تو بارداری ممنوعه؟ من از اولم با اینکه نزدیکی ممنوع بود ولی تحریک سینه داشتم.خواستم بدونم خطرناکه؟ حالا چیکار کنم؟ یک سوال دیگه اینکه تو بارداری باید تو رابطه جلوگیری کرد؟ چون شنیدم هم تحریک سینه هم تخلیه منی تو واژن باعث زایمان زودرس میشه

خواهشا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در فردی که هیچ مشکلی ندارد رابطه جنسی و تحریک پستان ممنوع نیست.

در هفته های آخر این موارد میتواند باعث شروع دردهای زایمانی باشد