قند بارداری در سه ماه اول

باسلام خدمت شما بزرگوار.من هفت هفته هستم و قند خونم ۹۷دکترم گفته که باید مراقب باشی و ماکارونی سیب زمینی برنج شیرینی جات و نون و نوشابه نخورم ولی نگفته چیا بخورم خیلی گشنم میشه چیا بخورم میشه راهنمایی کنید؟ و اینکه آیا من قند بارداری دارم؟چیکار کنم کنترل یا کمتر بشه؟ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام
برای پیشگیری باید واحدهای کربوهیدراتتون رو بشمارید که شامل نان و غلات، حبوبات، میوه و لبنیات میباشد که در مصرف این خوراکیها باید مراعات کنید.
سبزیجات میتونه خیلی بهتون کمک کنه ومصرفش آزاد هست.
اعداد تشخیص برای دیابت بارداری به شرح زیر میباشد.
 o ناشتا: برابر یا بالاتر از 92
o یک ساعته: برابر یا بالاتر از 180
o دو ساعته: برابر یا بالاتر از 153
بهتره از پزشکتون بپرسید در صورتی که مجاز بودید حتما فعالیت بدنی داشته باشید میتونه خیلی بهتون کمک کنه.