علاقه داشتن به پسر عمه

سلام خسته نباشید

من ۲۲ سالمه و به شدت به برادرم علاقه مندم، برادر تنی ام نیست (پسره عممه که از بچگی بخاطر فوت پدر و مادرش با ما زندگی میکنه)

دیوانه وار دوستش دارم و یک روز خونه نباشه دلم میگیره، میدونم که اونم منو دوست داره ولی نمیدونم که به چشم خواهر نگام میکنه یا واقعا عاشقمه

چند سری هست که مادرم براش خواستگاری میره و هرسری برادرم عیب الکی میذاره رو دخترا

من واقعا طاقت ازدواج کردنشو ندارم

از طرفی هم میترسم حرفی بهش بزنم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و‌ وقت بخیر
وقتی فردی برای مدت طولانی با شما زندگی میکنه حتما نباید نسبت خونی یا شناسنامه ای برادری و خواهری وجود داشته باشه تا شما ایشون رو برادرتون حساب کنید، مساله مهم اینه که وقتی مادر شما خودشون برای ایشون به خواستگاری میرن جایگاه پسر رو برای ایشون در نظر دارند و احتمالا با رابطه بین شما و ایشون موافق نیستند. از طرفی خود شما بخش زیادی از سالهای زندگیتون رو با احساس برادر نسبت به ایشون گذروندید که ممکنه بعدها جایگزین کردن این حس به عنوان همسر مشکل ساز بشه، با خودتون روراست باشید و ببینید آیا این وابستگی موقته به این دلیل که احساس میکنید دارید ایشون رو از دست میدید یا اینکه یک علاقه ی دو طرفه اس؟ اگر چنانچه به شدت برای ادامه ی علاقه تون مصر هستید به یک مشاور مراجعه کنید تا نحوه علنی کردن این موضوع رو با خود پسرعمه و خانواده تون جویا بشید. موفق باشید