علائم حساسیت به پروتئین گاوی

از کجا بدونم نوزادم حساسیت به لاکتوز داره؟

یا حساسیت به پروتئین گاوی؟

آزمایش مدفوع داده نه خون بوده توش نه عفونت

فقط ۱بار که اسهال شد پاش سوخت و فرداش خوب شد

و اینکه ببلاک ای ار که خورد اسهال شد قطعش کردم خوب شد

الانم سفالکسین میخوره چون عفونت خون داشته ۱کم اسهال شد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، حساسيت به پروتئین گاوی علايم پوستی و گوارشی متنوعی دارد مانند اگزمای خفيف تا شديد، اسهال مقاوم به درمان و رگه های خون درمدفوع.

 يک نوبت اسهال نشان دهنده بيماری خاصی نيست و می تواند اغلب ناشی از بيماری های ويروسی باشد كه به علايم همراه كودک شما مربوط ميشود، مثل تب.

ببلاک ای آر شير خشكی است كه جهت ريفلاكس گوارشی خفيف استفاده می شود و از عوارض استفاده آن افزايش دفعات مدفوع و تغيير رنگ و بوی آن است.

آنتی بيوتيكها يكی از علل شايع اسهال در كودكان هستند و در صورت اسهال شديد با مشورت پزشک نوع آنتی بيوتيک بايد تغيير کند.