من ۲۱سالمه دانشجوام دارم افسرده میشم زندگی روی خوششو بهم نشون نمیده نه دوست خوبی دارم نه تفریح میتونم برم نه هیچ پسری از من خوشش میاد نه من میتونم سمت پسری برم چون اعتماد به نفسشو ندارم با اینکه همه از چهرم و هنرهام تعریف میکنن خودم فکر میکنم زشتم وهنرهام هیچ تاثیر مثبتی تو زندگیم نذاشتن هر چی بیشتر تلاش میکنم بیشتر شکست میخورم هر چی مثبت فکر کردم کارهایی که دوست دارم کردم بازم زندگیم بهتر نشده و فقط دارم روزمو بیخود شب میکنم اعتماد به نفسم پایینه پیش خودم میگم کاش حداقل چند تا دوست خوب داشتم با اونا خوش میگذروندم یا حداقل پسری تو زندگیم بود و عشقو تجربه میکردم ولی پسرا سمتم نمیان چون کسی از دختر ساکت و جدی که شوخی و خوش و بش بلد نیست نمیاد اولش میان سمتم ولی همین که چند کلمه باهام حرف میزنن پشیمون میشن و میرن افسرده شدم نمیدونم چطور باید زندگیمو بهتر کنم هیچ دلخوشی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیزم طوری از تجربه و امتحان کردن راه‌های مختلف حرف می‌زنید که انگار در میان‌سالی به سر می‌برید و توی اون دوره سنی به هیچ چیز نرسیدید!!!
شما تازه وارد دهه دوم زندگیت شدی این سن فرصت کسب مهارت و تجربه‌ست،اگه دوستانی ندارید شاید افرادی که باهاشون برخورد دارید با شما همسو و هم عقیده نیستن،قرار نیست ما صرفا دوستانی داشته باشیم دوست وقتی توی زندگی ما اهمیت پیدا می‌کنه که حضورش در کنار ما لذت‌بخش باشه و لحظاتی‌رو که باهاش هستیم لحظات دوس‌داشتنیی باشه...
خودتون‌رو با کسی مقایسه نکنید هر انسانی منحصر به فرده و خصوصیات مختص به خودش داره باید علائق و استعدادهاتون‌رو شناسایی کنید و در جمعی قرار بگیرید که با خلقیات شما همخونی داشته باشن  و مطمئن باشی افراد زیادی هم دخترانی با خصوصیات شمارو می‌پسندن،به اهدافتون فکر کنید و برای اون‌ها تلاش کنید
موفق باشید