سلام من 3 ماه پیش کورتاژ داشتم از این ماه دوباره اقدام به بارداری کردم

دفعه قبل که اقدام کردم ماه اول اقدام باردار شدم .

حالا میخوام ببینم احتمال داره دوباره ماه اول باردار بشم یا چون کورتاژ کردم چند ماه طول میکشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
خیر ارتباطی به کورتاژ ندارد.بلکه نزدیکی در زمان مناسب(تخمک گذاری)شانس بارداری را افزایش میدهد.

تجربه شما

سلام.من دو ماهه اقدام کردم به بارداری یک هفته است ک حالم یک جوریه بعد غذا خوردن باز گشنمه یا بیشتر وقتا ضعف دارم و در طول روز خیلی بیحالم و همش میخوام دراز بکشم میخواستم ببینم علایم بارداری هست؟؟

@goghnos

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت  تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود از روی علائم  نمی توان تشخیص بارداری را داد موفق باشید