افسردگی و اختلال دو قطبی

سلام. من چندسالی مشکلاتی تو زندگی داشتم و بشدت ضربه روحی خوردم البته از کودکی هم زندگی نرمالی نداشتم. چند سال پیش روانشناس گفت اختلال دوقطبی دارم. بعد از چند ماه داروها رو قطع کردم. الان بعد از چهار سال هنوز افسرده ام. هفت ماهه باردارم و نگران آینده هستم. چون تقریبا با هیکس ارتباط ندارم و توی تنهاییم غرق شدم. لطفا راهنماییم کنید. چجوری پرانرژی باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم لطفا در اولین فرصت به یک روانشناس حضوری مراجعه فرمایید تا بتوانید کمک های لازم را دریافت کنید. اگر دنبال درمان کامل هستیم باید صبوری کنیم و نباید داروهای روانپزشکی را  بدون مشورت با روانپزشک قطع کنیم. الان که باردار هستید در مصرف دارو محدودیت هایی دارید اما در این موقعیت شما به کمک یک روانشناس زبده نیاز دارید و نمیتوانید مسئله را به تنهایی حل کنید. پس لطفا این فرصت را از خود و کودک عزیزتان دریغ نکنید.با کمک گرفتن از روانشناسان به زودی حال خوب را تجربه میکنید. نگران نباشید. اما اقدام کنید. موفق باشید.