تاخیر گفتار در کودک دو ساله

 سلام.فرزند خوانده ای دارم که دو ساله هست. از 40 روزگی پیش من بوده.تقریبا تا 20 ماهگی اصلا حرف نمیزد و با اشاره منظورشو میفهموند الان حدودا 50 کلمه میگه ولی هنوز جمله نمیسازه. شنواییش هم مشکل نداره. آیا لازمه گفتار درمانی ببرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

باسلام

خیلی مختصر و كوتاه سوالتون مطرح كردید. دانستن اینكه كودک دختر است یا پسر؟ آیا افعال جز این ۵۰ كلمه كه كودک میگوید هست یا نه؟ آیا درخواستهایش را بیان میكند یا نه؟ و...لازم است.

ولی ۵۰كلمه برای كودک دوساله و اینكه جمله هم نمیسازد خیلی كم است و بهتر است یه گفتاردرمان بصورت حضوری ارزیابی تخصصی انجام دهد.