خودارضایی و سطح تستوسترون پایین

با کسی آشنا شدم که سنش ۲۸ ساله

از بیست سالگی شروع به خودارضایی کرده و تا یکی دو سال دیگم امکان ارضای نیاز جنسی از راه دیگه رو ندارن

هر روز خودارضایی میکنه

این کارش خطرناکه و آسیب زنندست اگر بله چه آسیب هایی؟

همچنین مشکل کمبود تستوسترون هم داره

سطح تستوسترون ۲.۹ است

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اگر چه خودارضایی افراطی و همه روزه  نیازمند کنترل و درمان می باشد اما خود ارضایی به صورت بالقوه خطرناک نمی باشد .
جهت درمان تستوسترون پایین هم می بایست به یک پزشک اورولوگ و یا روانپزشک مراجعه کنند تا برای ایشان دارو تجویز و سطح تستوسترون تنظیم شود .