حکم جعل اسناد

سلام. شوهرم ۳ سال پیش ۴ تا پروانه ساخت مسکونی به اسم خودش برای کسی جعل کرده الان ۲ سالیه طرف مقابل به گونه های مختلف ازش طلبهای مختلف میکنه الانم ازش ۶۵ میلیون پول میخواد اونو تهدید به شکایت و زندان میکنه. میخواستم بدونم حکم جعل ۴ عدد پروانه ساخت مسکونی چیه؟ البته این زمین که براش پروانه ساخت میخواستن جز منابع طبیعی هست و امکان گرفتن پروانه ساخت براش وجود نداشته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
صرفنظر از اینکه چنانچه شخص استفاده کننده از سند مجعول (با علم به مجعول بودن سند) آنرا مورد استفاده و یا استناد قرار دهد خود نیز دارای مسئولیت کیفری بوده و در مظان اتهام می باشد ؛ قانونگذار ،  مجازات جعل اسناد رسمی را حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و ۳ تا ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی و یا هر دو قرار داده است.
موفق باشید