علت باردار نشدن درصورت سلامت کامل هر دونفر

سلام، بعد از هفت ماه اقدام برای بارداری و با وجود مصرف قرص لتروزول و تزریق شش ماه از این هفت ماه آمپول اچ سی جی هنوز باردار نشدم درصورتی که آزمایشهای خودم و همسرم خوبه، 33 ساله هستم، آیا راهکاری هست که زودتر باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
اگر با این روشها جواب نگیرید روشهای بعدی لقاح مصنوعی(داخل آزمایشگاهی)با روشهایی مثل IUIبه شما پیشنهاد میگردد
حتما با پزشکتان مجددا مشورت کنید
چیزی که میتواند به شما کمک کند اگر اضافه وزن دارید کاهش وزن و داشتن پیاده روی روزانه هست