دیابت ارثی

سلام ما توی ارثمون از طرف مادری دیابت داریم حالا منم میخواستم به یه خانمی تخمک اهدایی بدم نگرانم نکنه بچش دیابتی بشه لطفا راهنماییم کنید که امکان انتقال وجود داره یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام تا جایی که ما اطلاع داریم هنگاه اهدای تخمک تمام این سوال هارو از شما میپرسند و در پرونده شما درج میشود و به کسی که تخمک رو از شما گرفته اعلام میشه پس جای نگرانی برای شما نیست چون ژنتیک شما از طریق تخمک هاتون تا حدودی انتقال پیدا میکند.