تنها خوابیدن همسر

سلام

شوهرم خيلی علاقه ای به خوابيدن روی تخت نداره

قبل زايمانم من ميرفتم پيشش تو حال كنار هم ميخوابيديم

بعد زايمانم كه سه ماه شده من مجبورم به خاطر بچه رو تخت بخوابم  اونم تو حال رو مبل ميخوابه

 بهونه مياره كه ميخوام زود بخوابم و صدای بچه اذيتم ميكنه و رو تخت كمر درد ميشم و....

خلاصه سه ماهه شبا پيش هم نميخوابيم

و من از این نگرانم كه عادتش بشه و تا آخر رو مبل بخوابه و من تنها...هنوز سه سال و نيمه ازدواج كرديم آخه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

با توجه به اینکه ایشان قبل از زایمان شما هم بر روی تخت نمی خوابیدند، جدا خوابیدن از شما از قبل عادت ایشان بوده است. نگرانی شما برای اینکه ایشان عادت کنند تقریبا دیر است.
می توانید با تهیه تخت کودک کنار تخت خودتان، تعویض خوشخواب تخت و غیره شرایطی را ایجاد کنید که ایشان بر روی تخت بازگردند. یا اینکه شرایطی را ایجاد کنید که کودک و شما در جایی که ایشان می خوابند بخوابید.