سلام وقتتون بخیر

قبل از اینکه سوالمو بپرسم میخواستم ازتون تشکر کنم بخاطر وقتی که میذارید و سوالات مارو جواب میدید ممنون از همتون

سوال من درباره همسرم هستش ما 8 ساله ازدواج کردیم و یک دختر 4 ساله داریم،همسرمو دوست دارم همسرم خیلی آدم خوبیه و همه تلاشش رو برای خوشحالی و راحتی ما میکنه

تنها مشکلی که دارم این هست که همسرم به فیلمهای مستهجن علاقه داره و تو خلوت به این فیلمها نگاه میکنه و من این موضوع رو خیلی وقته میدونم البته همیشه نگاه نمیکنه ولی من اصلا این کارشو دوست ندارم به خودشم این موضوع رو گفتم ولی...

میخوام راهنماییم کنید که چیکار کنم که اینکارو ترک کنه آیا مشکل از منه که اینکارو میکنه؟ من باید چطور رفتار کنم؟

لطفا کمکم کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

1- در گام اول بدانید که نگاه کردن به پورنو، هرچند که به هیچ وجه توصیه نمی شود، اما عموما توسط مردان دیده می شود. اگر همسر شما هم گاهگاهی نگاه می کند، سخت گیری های شما ممکن است که شدت آن را افزایش دهد. نگران نباشید
2- با خود ایشان صحبت کنید. از ایشان در یک فضای دوستانه علت نگاه کردن به فیلم های پورنو را بپرسید. چه چیزی در داخل فیلم های پورنو می بیند که برایش جذابیت دارد و آن را در شما یا در خانه نمی یابد
3- برخی مردان فانتزی های جنسی خود را در فیلم های پورنو جستجو می کنند. فانتزی های ایشان را پیدا کنید و سعی کنید تا این فانتزی ها را در داخل خانه اجرا کنید
4- برخی از مردان در بیان فانتزی های جنسی خود به همسرشان خجالت می کشند، اگر خودتان از فانتزی های جنسی خودتان به ایشان بگویید، شانس بیشتری دارید تا ایشان خجالت را کنار بذارند و از فانتزی های خود برای شما بگویند.

موفق باشید