سلام و عرض خسته نباشید

دختر حدودا 5 ساله ای دارم که تک فرزنده، از صبح تا شب در حال غر زدن و گله و شکایت.

وقتی مهمونی میریم اذیت میکنه با بازی های ناآروم و غرزدن هاش.

به خصوص در جمع دخترعمو ها و پسرعموهای هم سنش گریه میکنه، پرخاش میکنه و در کل رابطه خوبی با اون ها نداره...

مهدکودک میره، اون جا مشکل خاصی نداره جز این که باز در مقابل ناملایمات قهر و گریه و...

نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم؟

امکان داره از تک فرزندی بودنش باشه؟

اگه می تونید لطفا یک کتاب خوب در زمینه تربیت کودکان معرفی کنید. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان زيبا
فرزتد شما نافرماني مقابله اي داره و بايد رفتار درماني بشه  و با آوردن فرزند دوم نه تنها مشكل حل نميشه بلكه شرايط بدتر هم خواهد شد . فرزند شما قانون مند نيست و اين اتفاقات يا فقط تو خونه اتفاق ميفته يا در هر سه محيط اجتماعي مثل مهدكودك

كتاب واكسيانسيون رواني كودك دكتر حسام فيروزي

كتاب شمارش  ١.٢.٣ دكتر اسما عاقبتي