بی اشتهایی کودک

با سلام پسرم سیزده ماهش هست متاسفانه غذا نمیخوره همش تف میکنه و دستش رو جلوی دهنش میذاره چکار باید کنم همراه با آهنگ و کارتون مدتی میخورد اما حالا همونش رو هم نمیخوره راه های مختلف مثل بغل کردن ادا در آوردن بازی کردن باهاش کارتون و آهنگ گذاشتن میکس کردن غذا تغییر دادن ظرف و و.... امتحان کردم اما حالا هیچ کدوم اثر نداره فقط هم شیر میخواد

لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن سیزده ماهه جنسیت مرد شغل ..... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اگر بی اشتهایی کودک با کاهش وزن همراه است باید به پزشک مراجعه تا بررسی شود و در صورت نیاز مکمل های دارویی تجویز شود.
غذا را در ظروف خوش رنگ و محرک مثل قرمز آماده کنید.تزیین های کودکانه کنید. اجازه دهید خودش غذا بخورد و نگران زمین ریختن نباشید. اصرار و دعوا و تهدید و اجبار نکنید. اجازه دهید گرسنه شود سپس غذا بدهید.