سلام من و نامزدم آزمایش قبل ازدواج دادیم بهمون گفتن مشکوک به تالاسمی مینور هستین برای من قرص آهن دوره یک ماه تجویز کردن آیا امکانش هست با قرص آهن مشکلم برطرف بشه و بتونم با هم ازدواج کنیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علت تجویز آهن این بوده که احتمال فقر آهن مطرح بوده. اگر مینور باشید، با آهن درمان نمیشود، و تالاسمی مینور نوعی کم خونی ژنتیک است که درمانی ندارد. و اگر هر دو مینور باشید، احتمال تولد نوزاد ماژور ۲۵درصد است.

تجربه شما

بله گفتن که من فقر آهن دارم و تالاسمی حتما از طریق  ارث گرفته میشه که ما هیچکدوم خانواده یا اقوام تالاسمی ندارن آیا بهمون اجازه ازدواج میدن

@fa7373_kk

اجازه ازدواج میدهند.والبته حتی درصورتی که هر دو مینور هم باشید،و اصرار به ازدواج داشته باشید،جلوی شما را نخواهند گرفت.