نواحی سیستیک در جفت

سلام من در 36 هفته و سه روز بارداری هستم سونو دادم همه چیز نرمال بود به جز اینکه نوشته جفت حاوی نواحی سیستیک به اندازه 10 تا 15 میلی متر میباشد  میخوام بدونم دلیلش چیه من از آمپول آنوکسا در طول بارداری استفاده میکردم و  الان هپارین استفاده میکنم میتونه دلیلش باشه ؟ خطری جنین رو تهدید میکنه، آیا من باید سزارین بشم؟وزن جنین 2670 همچنین یک دور بند ناف دور گردن جنین پیچیده

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمورد کیست جفتی رادیولوژیست باید توضیح بیشتری بدهد تا معلوم شود که به چه علتی باید فکر کرد. تغییرات کیستیک میتواند به علت خونریزی در جفت، چسبندگی، عفونت و...باشد و ربطی به دارو ندارد.

نوع زایمان بستگی به معاینه لگن در زمان شروع دردها و اینکه آیا سیر زایمان روند مناسبی را طی میکند یا نه دارد و الان نمیتوان نظری داد.

برای بندناف دور گردن هم، مراقب حرکات جنین باشید و چند روز بعد سونو بدهید.