سلام. پسر 13 ماهه و دو هفته ای دارم که تقریبا یک ماه هست تو فاز اضطراب جدایی افتاده. از نبودن و ندیدن من به شدت مضطرب میشه و به گریه می افته. انتظار این حالت رو داشتم ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که اگه خونه غریبه ای برم یا غریبه خونمون بیاد می چسبه به من و به هیچ وجه از بغلم پایین نمیاد شده برای یک ساعت یا بیشتر همینطور میچسبه به من. انتظار داشتم وقتی از حضورم مطمئنه و من رو می بینه خیالش راحت باشه و با اطمینان محیط رو کاوش کنه ولی اصلا ازم جدا نمیشه. نگران سبک دلبستگیش هستم. اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز بازه زمانی ۶تا ۱۸ ماهی سنی است همه کودکان اضطراب جدایی را تجربه می‌کنند؛ رفتار کودک شما هم کاملا طبیعی است ؛ باید اوقات مفیدی را با او سپری کنید، در حد امکان جدایی ها را به حداقل برسانید، به اقوام و دوستان بگویید که انتظارات شما از آنان چیست، به کودکتان در برقراری ارتباط امن با دیگران فرصت دهید، زمانی که کودک مضطرب می شود، واکنش نشان دهید چرا که بی تفاوتی شما او را آشفته تر می کند. زمانی که کودک مضطرب است، آرامش خودتان را حفظ کنید، زیرا کودک شما به مادر آرام، مطمئن و قوی نیاز دارد، اگر کودکتان به دیگران لبخند می زند و یا با آنها ارتباط برقرار می کند، او را تشویق و تحسین کنید. به کودکتان در برقراری ارتباط با اقوام و دوستان فرصت دهید،این مسئله که کودک افراد امن بیشتری را در اطراف خود ببیند و مراقبت چندین مراقبت‌کننده بهره‌مند شود عامل مهمی در کاهش این از اضطراب است؛ از یک روش مناسب و باثبات هنگام خداحافظی از کودک استفاده کنید تا کودک بداند که شما می روید ولی برمی گردید. صبور باشید تا کودکتان این مرحله طبیعی از رشد خود را به سلامت بگذارند. پایدار و پیروز باشید.