رفتار با دختر نوجوان

با سلام و خسته نباشید.

دختری دارم که نزدیک به 11 سال سن دارد. بسیار لجباز است . برای درس خواندن باید به او تذکر بدهم. مثلا درس خوانده برای امتحان اما دقیقا همان سوالاتی که با او کار کرده ام و در خانه درست پاسخ می داده است را اشتباه نوشته. به تازگی شب ادراری دارد. البته قبلا هم داشت ولی حدود یک سالی می شد که دیگر شب ادراری نداشت. بر سر کوچکترین مسائل باید بحث کند. بسیار حساس و زودرنج است و دلش میخواهد سر کلاس معلم به او توجه کند. متاسفانه در ابتدای سال تحصیلی معلمش به او بی توجه بود و او نسبت به درسش کاملا بی اعتنا شده بود اما با صحبت هایی که با معلمش کردیم الان کمی بهتر شده. ولی به خوبی سال قبل نیست. خواهر کوچک 2 ساله ای دارد که با وجود این که او را دوست دارد اما همیشه او را میزند. بارها با او در مورد زدن خواهرش صحبت کرده ایم اما بی توجه است. و این حرفها فقط برای یکی دو روز اول است و دوباره تکرار می کند. امروز پدرش او را تنبیه بدنی سختی کرد و حرفهای بدی را هم به او زد. من و پدرش بر سر کتک زدن او درگیر شدیم و نگذاشتم که بیشتر بزنتش. چند روز پیش با اینکه هیچ وقت سابقه چنین چیزی نداشت به خاطر اینکه همکلاسی اش به او زور گفته بود دفتر او را برداشته بود. پدرش او را نصیحت کرد و او خیلی از کار خود پشیمان شد و معذرت خواهی کرد و قول داد که تکرار نکند. اما در دعوای امروز پدرش به او گفت که کارت به جایی رسیده که دزد شدی و دزدی می کنی. در ضمن به تازگی دروغ هم میگوید . لطفا مرا راهنمایی کنید و اینکه اگر بخواهم مستقیم به یک مشاور مراجعه کنم باید پیش چه تخصصی بروم. از لطف شما سپاسگزارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز با توجه به توصیف شما از مشکلات موجود فرزندتان و با توجه به سن فرزندتان و شروع دوره بلوغ به شما پیشنهاد می‌کنم حتما از یک متخصص در این زمینه به صورت حضوری کمک بگیرید تا با کمک به شما و همسرتان برای برخورد با فرزندتان و انجام کار تخصصی با فرزندتان از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری نمایند. در این خصوص می‌توانید به یک مشاور و روانشناس کودک و نوجوان متبحر مراجعه نمایید. اگر روانشناسی در این زمینه نمی‌شناسید شهر محل سکونت خود را بفرمایید تا همکار متخصص در شهر شما معرفی گردد. پایدار و پیروز باشید.