معرفی شیرخشک برای کودک

1904 بازدید 6 تبادل تجربه

سلام دختر من ۲ماه و نیمشه، همیشه گشنه است و شیرخشکم میدم سیر نمیشه اما مشکلم اینجاست شیرخشکا بهش نمیسازن نمیدونم چه شیر خشکی بهش بدم، سوپرامیل و گیگوز و نان اصلا بهش نمیسازه و دل درد شدید میگیره، شبا همش بیداره و گریه میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام‌ اگر وزنگیری مناسبی داشته به این معنی است که مقدار شیر مناسب بوده و گریه به علت گرسنگی نیست. گریه شبانه در این سن به علت رفلاکس،کولیک یا گرفتگی بینی است که جهت درمان باید به متخصص اطفال مراجعه نمایید.

تجربه شما

عزیزم این گریه شبانه ممکنه ربطی به شیر خشک نداشته باشه. پسر من تا 3 ماهگی نفخ و کولیک داشت تا خودش خوب شد. در ضمن از 3-4 ماهگی دیگه خواب شبانه کودک تنظیم میشه و میفهمی این گریه به علت شیر خشک نیست. من نان میدم بهش. بچه من همین حدودا بود تا 6 صبح بیدار بود طوری که حلیم گرفتم با شوهرم رفتیم خونه بابام گفتم مامان بگیرش کن میخوام بخوابم. اوایل تا 4 بعد 2 حالا هم 12 شب میخوابه. پس ربطی به شیر نداره

شاید تو چله یه چیزی خورده بودی که بهش نساخته؟

دختر منم تا ٤ ماهگی هر شب گريه ميكرد تا صبح گريه تو اين سن مال كوليكه تا ٤ ماهگی خود به خود خوب ميشن دختر منم ببلاک ميخورد

دختر منم خیلی شب ها گریه میکرد...قطره کولیک از دادم آروم شد و بعد واکسن دوماهگیش خوب شد

شیر خشک ببلاک رو امتحان کنید عالیه

@مهرآنا_خانوم

من میدادم شکمش روزی ۴.۵ بار کار میکرد عوض کردم نان دادم یبوست گرفت..الان موندم چیکار کنم.

@hv97

منم اینطوری وضع بچم...

پسرم 3 ماهشه شیر خشک ببلاک مخصوص رفلاکس میدم دکتر اینسری گفت رفلاکس داره در حالی که یه 5 دقیقه نکشید معاینش کرد نان همش اسهالی بود سوپر میل دل درد ولی ببلاک میسازه بهش فقط وزن نگرف بعد خوردنش دایما انگشتاش دهنشه ...علت اینکه بینیش همیشه میخاره چیه ؟