از شیر گرفتن کودک

22 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم ۱۹ ماهشه میخوام ماه دیگه از شیر بگیرمش.‌ وزن و قدشم نرماله. به نظرتون این سن مناسبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در جامعه ما اصولا تا سن دو سالگی توصیه به شیردهی می شود ولی نظرها متفاوت است و گاهی بعضی زودتر هم پیشنهاد می دهند. ولی بطور کلی  برای از شیرگرفتن باید مطمئن باشید که کودک خوب غذا می خورد و قطع شیر به تدریج باشد. فاصله بین شیردهی را زیاد کنید و هر بار نوبت بعدی را به تاخیر بیندازید و به مرور قطع کنید.

تجربه شما

منم دقیق همین سن گرفتمش.چون کامل میفهمید و میتونست حرف بزنه خیلی اذیت نشد فقط سه شبانه روز طول کشید.امیدوارم راحت باشه واسه شما هم