پسر پنج سالم اصلا کارهاشو خودش انجام نمیده خیلی به من و مخصوصا باباش وابسته است چون باباش خیلی به حرفش گوش میده و هر چی میخواد میخره .مثلا صبح ها موقع رفتن به مهد باید مدام بهش بگم لباساشو بپوشه آخر هم میگه باید شما بپوشونی اصلا هیچ کاری انجام نمیده حتی آبم خودش نمیره بخوره دیگه نمیدونم چیکارکنم لطفا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
وقت بخير
اولين نكته و مهمترين نكته اينست كه مادر و پدر بايد با هم هماهنگ باشيد و نكته دوم اينكه بايد در نظر داشته باشيد پسران در اين سن از پدرانشان و دخترها از مادرانشان الگوبرداری ميكنند پس همسرتان بعنوان پدر بايد الگوی قوی باشد و به پسرتان آموزش دهد تا رفتارهای خودش را خودش انجام دهد. و نكته سوم اينكه مسئوليت های پسرتان را به او برگردانيد تا خودش كارهای خودش را انجام دهيد؛بيشتر مواقع والدين چون نميخواهند ناراحتی و عصبانيت كودكشان را ببينند سريع به درخواستهای آنها جواب دهند كه كاملا در اين گروه سني اشتباه ميشود و  پيشنهاد ميكنم با تشويق رفتارهای هر چند كوچكش توسط مربی مهدكودكش رفتارهای مثبت را در او تقويت كنيد.