سرماخوردگی کودک 2 ساله

53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشد. پسر بیست شش ماهه دارم. در حال حاضر وزن سیزده کیلو داره. از ابتدای پاییز مرتبا سرماخورده هست. هر کسی از اطرافیان سرما میخوره هر چند رعایت بهداشت رو دارم ولی پسر من سرما میخوره. از او آزمایش خون گرفته شد کم خونی خفیف و فابیسم در آزمایش هست و داروی فروگولبین شربت روزانه و یکی هم شب و فولیک اسید و قرص ویتامین دی (ماهی یک عدد) تجویز شد. به نطر شما علت کم خونی داروهایی نیست که از اول پاییز تقریبا مرتب خورده و سرماخوردگی باشه؟ یک هفته هست داروها رو شروع کردم. برای ارزیابی بهتر چه موقع بعد از داروها به دکتر مراجعه کنم و چه متخصصی؟ باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام
داروهای معمول سرماخوردگی موجب کم خونی نمیشوند.
متخصص کودکان اینها را ارزیابی میکند

تجربه شما

آقای دکتر ممنون از پاسخگویی. برای ارزیابی مجدد چه موقع بعد از اتمام این داروها باید دکتر مراجعه کنم؟