با عرض سلام آیا اسپرم با مرفولوژی صفر درصد قابل درمانه؟ و آیا با این مرفولوژی آی وی اف موفقیت آمیزه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 39 ساله جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
برای قضاوت، لازم است یک نوبت معاینه شوند.
در صورتی که واریکوسل ندارند، یا مشکل خاص دیگه ای ندارند، چاره ای جز انجام IVF نیست.

تجربه شما

آقای دکتر فراموش کردم بگم ما دوبار هم آی وی اف کردیم که در نوبت اول با وجود مرفولوژی 3 جنین تشکیل شد ولی قلبش تشکیل نشد

ولی در نوبت دوم مرفولوژی صفر بود که جنین در آزمایشگاه تشکیل شد ولی رشد نکرد و انتقال ندادن

میترسیم با ابن مرفولوژی باز جوابی نگیریم

خواهشا راهنمایی کنید ممنون از لطف شما

ممنون آقای دکتر

 همسرم عمل واریکوسل انجام دادن ولی نتیجه ای نگرفتیم

به نظر شما هیچ درمانی برای بالا رفتن مرفولوژی نیست ؟

Liqefaction time :60 هست آیا میتونه علت بالا نرفتن مرفولوژی باشه و به نظر شما درمانش چیه

در حال حاضر همسرم  پروفرتیل مصرف میکنن آیا تاثیری داره

باتشکر فراوان از محبت شما