از کار افتادن فمور در کودکان

بچه ی 4 ساله

24 ساعت بعد از اولین شکایتش از درد در ناحیه مفصل فمور دچار ناتوانی حرکتی شده

و الان نمیتونه پاشو خم کنه

اما مفصل زانو اش خم میشه. الان تو بخش بستری شده ولی علتش معلوم نیست

میخوام بدونم به نظر شما علتش چیه؟

ممکنه یک مشکل خیلی جدی باشه؟ خیلی نگرانیم

ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجوی پزشکی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

نميتوان با اين اطلاعات تشخيص يا نظر داد. با اينكار فقط نگرانی شما بيشتر خواهد شد. پس نگران نباشید

مشكل سر فمور در كودكان شايع و طبيعی است و با ارتزهای مخصوص اصلاح و ترميم ميشود